Huishoudelijk hulp

 Hulp bij het huishouden? 

Bent u nog thuiswonend en merkt u dat u door uw ziekte, beperking of door uw leeftijd niet de dingen kan doen die u gewend bent om te doen? En kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken, zonder dat u uw gevoel van ‘thuis’ verliest? Dan is de thuiszorg van Darkoum Zorg wellicht een uitkomst voor u. Met ons kleinschalige team zorgen wij ervoor dat onze zorgverlening naadloos aansluit op uw zorgwens.

Prettig blijven wonen in uw eigen omgeving!

Met hulp van onze thuiszorg medewerkers, blijft bij u thuis alles zoveel mogelijk bij het oude. Welke huishoudelijke taken de medewerker van Darkoum Zorg voor u gaat verzorgen, hangt helemaal af van wat u zelf nog kunt en wilt doen. Uw wensen zijn voor ons het uitgangspunt voor ons werk bij u thuis. U kunt altijd rekenen op een schoon en opgeruimd huis 

Altijd bij u in de buurt! 

De thuiszorg medewerkers van Darkoum Zorg komen uit de buurt en zo is hulp altijd dichtbij! Ze spreken uw taal en weten wat er leeft en speelt in de regio. Onze betrouwbare en gemotiveerde medewerkers steken graag voor u de handen uit de mouwen!
 Onze medewerkers zien het als hun taak uw huishouden piekfijn op orde te houden. Ze brengen de tijd ook graag op een fijne manier met u door. Deze persoonlijke band vinden wij minstens zo belangrijk. De afdeling planning van Darkoum Zorg zorgt voor passende vervanging als uw huishoudelijke hulp op vakantie of ziek is. 

Aanmelden?

Meld u aan via de knop hiernaast.