Dagbesteding

 Ontdek een betekenisvolle dag bij Onze Winkel! 

 

Ben jij op zoek naar een manier om je steentje bij te dragen aan de samenleving en tegelijkertijd plezier te hebben? Bij Onze Winkel bieden we jou de kans om betekenisvol werk te ontdekken en een positieve impact te creëren - voor jezelf en anderen! 

Word zelfstandig en zelfverzekerd

 Bij Onze Winkel staan we voor jou klaar om te helpen ontdekken wat je kunt en waar je van houdt. We zijn er om je te ondersteunen bij het vinden van de perfecte dagbestedingsplek of werkplek waar je met leuke collega's aan de slag kunt. Een zinvolle invulling van je dag zorgt ervoor dat je je goed voelt en écht meedoet met anderen.


Variatie is de smaak van het leven 

 Bij ons kun je genieten van een breed scala aan activiteiten. Wil je werken met dieren? Of ben je liever actief in de buitenlucht? Misschien ben je creatief, technisch, of werk je graag met je handen. Het maakt niet uit, we hebben voor iedereen iets leuks! Of je nu kiest voor een dagbestedingslocatie of bij een echt bedrijf aan de slag wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan groenteboeren, bibliotheken, scholen, restaurants of winkels.

Werken 

 Ben je klaar om aan de slag te gaan bij een echt bedrijf? Bij Onze Winkel hebben we geweldige contacten met inspirerende werkgevers die staan te popelen om je te verwelkomen. We bieden begeleiding zodat je met vertrouwen je handen uit de mouwen kunt steken.

Dagbesteding 

 In Utrecht en Gelderland hebben we een verscheidenheid aan dagbestedingsprojecten waar je je passies kunt verkennen, kunt leren, hard kunt werken en creatief bezig kunt zijn. Het is meer dan alleen een dagbesteding; het is een kans om te groeien, jezelf te zijn en plezier te hebben.


Sluit je aan bij de Onze Winkel-gemeenschap en ervaar een nieuwe wereld van mogelijkheden. Doe mee, ontwikkel je talenten en draag bij aan een positieve samenleving! 


Voor meer informatie en om je aan te melden, neem contact op met ons via [email protected].

Onze Winkel - Samen bouwen we aan een stralende toekomst!

Aanmelden?

Meld u aan via de knop hiernaast.