Ambulante begeleidingBent u op zoek naar ambulante begeleiding in de regio Veenendaal en omstreken? Bijvoorbeeld omdat u een beperking heeft, ziek bent geworden of op leeftijd begint te raken? Dan bent u bij Darkoum Zorg aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring begeleiden wij onze klanten zorgvuldig en op een voor hen prettige manier, om zo aan te sturen op een zo hoog mogelijke mate van zelfstandigheid. 


Wat verstaan wij precies onder ambulante zorg?

Er is weleens wat onduidelijkheid over het begrip ambulante zorg. Wat houdt het eigenlijk precies in? In het kort is ambulante zorg een vorm van zorgverlening, op psychologisch, psychiatrisch of poliklinisch vlak, die verleend wordt zonder dat de patiënt hierbij opgenomen hoeft te worden in een ziekenhuis of polikliniek. Dit wordt door veel zorgbehoevenden toegejuicht, omdat zij hierbij thuis kunnen blijven wonen en hun leven (op een aangepaste manier) voort kunnen zetten.

Ambulante zorg bij Darkoum Zorg

Bij Darkoum Zorg vullen we onze ambulante zorg in aan de hand van onze twee belangrijkste bouwstenen: sociaal contact en het behouden van het ‘thuis’ gevoel. Door onze zeer persoonlijke benadering heeft u contact met slechts één zorgverlener, wat door veel klanten als prettig wordt ervaren. Al onze zorgverleners vinden het belangrijk om te investeren in het persoonlijke contact.

Daarnaast draagt het zeer persoonlijke contact met uw zorgverlener ook bij aan het ‘thuis gevoel’. Wij geloven er namelijk in dat dit gevoel te allen tijde behouden moet worden. Ook als wij bij u langskomen om zorg te verlenen. Om die reden bespreken wij voordat het traject start en tijdens het traject hoe wij hier rekening mee kunnen houden en het thuisgevoel kunnen waarborgen.

Onze organisatie is gelegen in het centrale Veenendaal. We leveren daarnaast ook ook zorg in de daaromheen gelegen regio’s. Twijfelt u over de afstand tussen uw woning en Veenendaal? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden?

Meld u aan via de knop hiernaast.