Zorgaanbod

Ambulante begeleiding

Darkoum Zorg biedt ervaren ambulante begeleiding in regio Veenendaal. Onze aanpak is gericht op het bevorderen van zelfstandigheid, of het nu gaat om een beperking, ziekte of ouderdom.

Jeugdhulpverlening

 Darkoum Zorg biedt respectvolle, cultuurspecifieke hulp en begeleiding aan gezinnen van alle leeftijden, gericht op het verbeteren, behouden, herstellen of bevorderen van de kwaliteit van leven. 

Huishoudelijk hulp

Woont u nog thuis en merkt u dat de huishoudelijke taken net iets te veel worden? Wij helpen u graag. We kijken graag samen met u naar uw wensen, zodat onze zorg hier optimaal op kan aansluiten.

Forensische begeleiding

 Darkoum Zorg biedt gespecialiseerde forensische zorg, gericht op individuen met een zorgtitel door het plegen van een strafbaar feit. Wij verzorgen ambulante begeleiding en verblijfszorg voor deze cliënten. 

Dagbesteding

Ben jij op zoek naar een manier om je steentje bij te dragen aan de samenleving en tegelijkertijd plezier te hebben? Bij Samen Sterk bieden we jou de kans om betekenisvol werk te ontdekken en een positieve impact te creëren - voor jezelf en anderen!