Cliëntenraad 

Optimale zorgervaring 

De Cliëntenraad van Darkoum Zorg speelt een cruciale rol in het waarborgen van de belangen van onze cliënten. Onze raad is erop gericht om de individuele belangen van elke cliënt te behartigen en te zorgen voor een optimale zorgervaring.


Word lid van onze cliëntenraad

Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over de Cliëntenraad of als u overweegt om deel uit te maken van deze belangrijke groep, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Uw contactpersoon bij Darkoum Zorg kan u meer informatie geven en u begeleiden bij de volgende stappen.

We zijn voortdurend op zoek naar cliënten en/of mantelzorgers die zich willen aansluiten bij de Cliëntenraad. Uw stem en perspectief zijn van onschatbare waarde voor ons om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren en te verzekeren dat we aan uw behoeften voldoen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u interesse heeft om deel uit te maken van de Cliëntenraad. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen te werken voor een betere zorgervaring voor iedereen.


Cliënttevredenheid

 Om zorg van goede kwaliteit te leveren, wordt de geleverde zorg geëvalueerd. U denkt hierin mee en geeft aan waar wij de zorg kunnen verbeteren. De uitkomsten van de evaluaties worden jaarlijks geanalyseerd en aan de hand daarvan worden er verbeteringen doorgevoerd.