Beleidsverklaring

Transparantie en vertrouwen

Bij Darkoum Zorg geloven we in het bieden van de beste zorg voor u, op een plek die aanvoelt als 'uw thuis'. Onze diensten variëren van huishoudelijke hulp tot jeugdzorg en ambulante begeleiding, allemaal geleverd met een focus op kwaliteit en continue verbetering.

We begrijpen het belang van transparantie en vertrouwen in een zorgrelatie. Daarom hebben we ons beleidsverklaring beschikbaar gemaakt voor u om te bekijken. Deze verklaring schetst onze toewijding aan privacy, onze aanpak van kwaliteitsdienstverlening en onze toewijding aan continue verbetering. Het geeft ook informatie over onze cliëntenraad, onze bereikbaarheid buiten kantooruren en hoe we onze faciliteiten beheren.
We nodigen u uit om meer te weten te komen over onze principes, onze diensten en onze toewijding aan u. Door ons beleid te begrijpen, kunt u vol vertrouwen zijn in de zorg die u van ons ontvangt.

Om onze volledige beleidsverklaring te lezen, kunt u hier klikken.

Als u vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken op 0318 412 158, of via ons e-mailadres: [email protected].